Η Ιστορία μας

α3Το παραδοσιακό Τσίπουρο του παραγωγού Τ. Νιβουρλή παράγεται με μετάβαση (διπλή απόσταξη) στέμφυλων αφού πρώτα αφαιρεθούν τα κοτσάνια τους στο παραδοσιακό αποστακτήριο της οικογένειας.

Με την πείρα και το μεράκι του παραγωγού παρασκευάζεται ένα τσίπουρο εξαιρετικής γεύσης, ποιότητας και αρώματος σε δυο τύπους: με γλυκάνισο και χωρίς γλυκάνισο.

Το τσίπουρο διατίθεται από τον παραγωγό σε εστιατόρια, καφενεία και ταβέρνες ενώ για την καλύτερη προβολή του τοποθετείται ξύλινο stand με ανοξείδοτα βαρέλια, διατίθενται κανάτες, υλικά προώθησης και διοργανώνονται βραδιές γευσιγνωσίας.

Ελαφρύ στην γεύση, εξαιρετικής ποιότητας και παραδοσιακής παραγωγής το τσίπουρο του παραγωγού Νιβουρλή μπορεί να συνοδεύσει μεζέδες, ψάρια ή κρέας ικανοποιώντας και τον πιο απαιτητικό πελάτη.